PEKLO jako mýtus

10.01.2020 09:00

PEKLO | slovo, které mocní používají k manipulaci s lidstvem. Skutečně? Ani náhodou! Pravda je taková, že opravdu existuje a je tak reálné, jako hmotný svět okolo vás. Jediné, co k tomu můžu říct je toto: "Že smrtí nic nekončí!".

Abychom pochopili, co je to peklo, musíme si říct z čeho se skládá a proč tady vůbec je. Jak vlastně vzniklo? Je vědecky dokázáno, že na planetě Zemi docházelo k různým změnám. Ať už teplotním, tak seismickým. Chyběla rovnováha. Původně to byla temná planeta bez světla, což ale neznamená, že nebyla obydlená! To, co dnes známe jako hmotu, tady vzniklo o milióny let později. Pokud patříte mezi ty, kdo si myslí, že jsme ve vesmíru sami, jste velmi naivní.

Temnota na „naši“ planetě byla daleko dříve než my. Takže kdo může tvrdit, že planeta je naše? My nebo oni? Myslíte, že lidé? Doba, než Stvořitel vyslovil tu pomyslnou a všem tak známou větu: "A budiž světlo!", uplynulo tisíce let. Planeta je ale stará několik miliónů let! Vědci zkoumají teorii o „velkém třesku“, ale není toto právě ta odpověď, kterou hledáme o stvoření světa?

Prostor, jak ho vnímáme dnes, se vyvíjel někde úplně jinde. Představte si, že jsme vznikli jako aplikace hry přenesené do reality. Ale jak se stane, že někdo je chytřejší, jiný hloupější. Kde se berou nové technologie? Vývojem tady na planetě Zemi? Nevím jak vy, ale já osobně mám na tohle svůj vlastní názor a dobře vím proč.

Jako „lidé“ žijeme na planetě, která patří do velkého hvězdného systému, jehož planety jsou osídlené daleko vyspělejšími civilizacemi, než jsme my. Nemají ale stejnou hmotu! Jejich těla jsou jiná. Spojení duše s hmotným tělem není tak jednoduchý proces, jak předpokládáme. Propojení genetiky se samostatnou evolucí, která patří vysloveně sem do hmotného světa, je součástí vyspělého programu, o kterém bylo rozhodnuto daleko dříve, než jsme dostali vlastní rozum. To vše je velmi složité zadání. Vysoká matematika, vědění a alchymie, která má základy zcela někde jinde, což mnozí lidé ještě stále neumí pochopit tak, jak by bylo potřeba. A nedojde k tomu, dokud budeme tvrdohlavě preparovat tělo od duše a budeme se tvářit, že prostě neexistuje! Tím myslím, že duši nepokládáme za součást, bez které člověk nemůže žít. Já ale tvrdím jedno: „Když není duše, tělo umírá, ale není-li tělo, duše existuje dál! Lékařská věda už pochopila, že existuje něco víc než hmota, přesto si stále odmítá poradit s myšlenkou, že opravdu existuje oddělitelné psyché, bez kterého by člověk nemohl existovat, tedy žít. Že prostřednictvím těla dokážeme ovládat duši, duševní pochody, už víme a umíme tak tělo částečně ovládat! Například antidepresiva. Ale to, že duše dokáže ovládat tělo prostřednictvím mozku a míchy si odmítáme připustit! A přesto je to tak. Nejsou tedy antidepresiva spíše potlačením duše? Nuceným rozpojením od centra, tedy mozku?

Ten, kdo to pochopí, otevře si tím bránu do úplně jiného světa! Do jiné dimenze, o které možná někde slyšel, nebo četl. Ale dovedete si představit, že to můžete zažít na vlastní kůži?

Představte si, že svět není jen hmota. Žijeme v době, kdy už dokážeme veřejně mluvit o andělech, ale na peklo nevěříme. Fascinující! Přitom je tak blízko! Škoda, že jsme materiálně slepí, protože jinak bychom věděli,  že jsme všichni téměř jeho součástí po celou dobu svého fyzického života! Je dokonce blíž, než vaši andělé strážní! Protože ti, mají své místo kousek výš nad oblohou přesně nad Novým Zélandem. Ale Peklo je přímo tady a sahá hluboko pod zem. Jak je to možné? Už jsem psala výše, že tato planeta byla obydlena daleko dříve, než se zrodil člověk. I Calibos byl původně vyhoštěn do pustiny. Ale jakmile jsme přišli na svět my, lidé, dostali jsme dar v podobě nevědomí. Ale fungoval tento vzor žití? Nikoli. Na planetu Zemi se začali dostávat další duše polobohů z jiných dimenzí, které chtěly využít lidského nevědomí a využít tak člověka nejen jako otroka a zakládat své vlastní království, ale tako jako zdroj hmotného těla, které se dá dobře ovládat! Ne nadarmo o sobě panovníci v Egyptě, Mezopotámii a Římě tvrdili, že jsou bohové! Bůh v překladu znamená nesmrtelný, což s sebou přináší také nadpřirozené schopnosti. Jak jinak by se k nám dostaly zvěsti o Atlantýdě? Jen marně ji hledáme tady na Zemi. Jde o planetu, které zanikla před několika milióny lety, a jejich duše dostaly novou šanci žít tady, a proto o ni mohly vyprávět. O dolech krále Šalamouna, který si uměl podrobit démony! Kde jsou tedy jeho doly? No, jen hledejte. :o)

"Tito samozvaní bohové, nebo polobohové si chtěli podrobit lidstvo a světe div se! Jejich snaha totiž doposud neskončila! Tito samozvanci ukázali lidem zlato, bohatství, diamanty. Naučili člověka prahnout po moci, kdy pod záštitou „vlastního boha“ neváhali zabít jiného člověka! A takto se začal bořit původní plán našeho skutečného stvořitele. Co bylo dál? Nejen, že takových polobohů tady máme několik, ale stali se z nich vládci pekel. Těch je k dnešnímu dni sedm. Sedm pekel a sedm jejich vládců! O dvou vím, že zde nejsou dobrovolně, ale byli sem vyhoštěni za trest! Děkujeme. Například Satan, původním jménem Calibos. Jde o syna polobohů, který za své šílené zvěrstva skončil prokletý na půl jako člověk a na půl zvíře, ale o něm si povíme až jindy. Tito polobohové dodnes ničí charaktery člověka. Není většího potěšení, než sobecky parazitovat na někom, kdo slepě zaprodá tělo a duši, za kus žvance. Dobře, tak za diamantový důl? Jak chcete. Jejich duše pak zůstávají tady v podzemí, aby sloužili k jejich potěšení. Jakým způsobem vám vysvětlím v článku "Peklo a jejich hierarchie". Je samozřejmé, že polobohům, kterým se upsali, nejprve nabídli své tělo a vydali svou duši, takže "smrtí nic nekončí"! A jako v pohádce to tam rozhodně nevypadá! Spíše skončíte jako sluha u Caliguli! 

Když se podíváme mezi sebe. Mezi kolegy a kamarády, sousedy, kolik z nich je v dnešní době skutečně čistých? Nemůžeme soudit někoho, koho neznáme, ale varovných signálů je víc než dost! A podle tohoto můžeme jednoduše odvodit, jak velkou kdo má armádu! Kdo myslíte, že z pekelníků vede?

A kde je náš Stvořitel, když ho potřebujeme? Proč nezasáhne? Jak by mohl, dal nám přece svobodnou vůli! A je jen a jen na nás, jestli se necháme stáhnout do pekel a nebo jestli si zavoláme svého "skutečného krále", který je s námi pořád, nikdy nás neopustil. Ale co my, neopustili jsme my jeho? Všichni tvrdí, že Bůh neexistuje, protože ho nikdy neviděli. Když se ale dostanete do úzkých, koho voláte? Maminko pomoc?

Každý zrozený člověk dostane svého anděla strážného, ale než tomu tak bylo, člověka doprovázeli andělé a archandělé. Ti jsou tady pořád. A nemúžou udělat vůbec nic, nemohou zasahovat do svobodné vůle, a i když se nás snaží varovat, jsme slepí, a tak jen rezignovaně sledují, jak další duše kráčí do pekel a rozšiřují tak armádu temna. 

Bylo pár věrozvěstů, kteří varovali před peklem, ale nikdo jim nevěřil. Co nevidím, jako by neexistovalo! Nepřipomíná vám to někoho? A tak se narodil/vtělil, Boží syn Ježíš, aby ukázal lidem, jak bojovat s démony, jak hojit fyzické rány bez pomocí prolhaných slibů a manipulace, ale král pekel mu byl stále v patách, až nakonec zvítězil! Jak dopadl víme všichni! Něco se ale od té doby změnilo! Tím, že přišel samotný syn Boha a ukázal nám, jak otevřít svou mysl, měli bychom to učinit! Tisíce let jsme spali, ale jeho zrozením jsme byli probuzeni! Máme možnost otevřít složky ve svých hlavách a vidět víc. A je jen na nás, zda se probudíme, či nikoli! Svět je plný démonů, čarodějnic, skřetů šediváků a reptilů, ale když je nevidíte, nepoznáte, že s vámi manipulují! Čtete dětem pohádky a myslíte si, jak jsou poučné. Že byly motivovány skutečným morbidním příběhem, který neměl vždycky dobrý konec, na to už nemyslíte! Čertům se přisuzují dobré vlastnosti a andělům hloupost. I já mám ráda pohádky, ale musím také vědět, že spolupráce s čerty ve skutečném světe nenese žádné výhody! Ale výjimky potvrzují pravidla, že ano?

Díky těmto zlým polobohům a jejich posluhovačům, kteří ví moc dobře, že když je nevidíme, můžou si s námi dělat co se jim zlíbí, tak mnoho lidských duší končí tam, kde by rozhodně být nechtěly! A to vše jen proto, že jako lidé za hmotného života nevěřili na peklo! Jejich záměrem ale není nás vymýtit. Potřebují naši energii a naše hmotná těla, aby si mohli užívat pozemských výhod! Jako je jíst, pít, cítit, dotýkat se, milovat atd. Tohle je naše devíza, kterou považujeme za samozřejmost, oni nikoliv! Když jedno tělo zemře, jdou si pro jiné. Mají oproti nám obrovskou výhodu! ONI vědí, že i když přijdou o hmotu, jejich duše žije dál! A tak si vesele obsazují lidské schránky a my jim to dovolujeme! Jsme tak hloupí, nebo nás jen brzdí strach?

Takže chcete-li vidět skutečné peklo a máte chuť s ním bojovat, probuďte se!

Diskusní téma: PEKLO jako mýtus

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Jsem diagnostik, terapeut a lektor. Ale hlavně jsem člověk, který ví, co se děje za každodenní realitou, kterou bereme jako samozřejmost. Nemoci nezpůsobují jen viry a parazité. Mohou vzniknout i na druhé straně, tedy na duši.

 

Ale co dál? Je opravdu nutné mít na všechno důkazy? Není lepší "skutečný svět" poznat na vlastní kůži? Realita není jen hmota, ale patří mezi ně také energie, které nejsou hmatatelné. Ovšem jen do chvíle, dokud je nepoznáte na vlastním těle! Bojíte se? Vsadím se, že ano. Protože strach je tady to jediné, co vám brání v poznání pravdy! Elektrický náboj taky nevidíte, takže co? Přestanete věřit, že existuje? Ani omylem! A i když se elektřiny bojíte, víte, že v zásuvce je pod kontrolou. Ale ve "skutečném světě", co myslíte, že tam na vás čeká? Anděl, nebo démon? Koho potkáte právě dnes? Anděla? To vám nikdo nezaručí! 

 

Tam, na druhé straně jste jen vy a oni! A to je přesně to, co vás děsí a nepustí dál! Je to svět, ve kterém byste se museli spolehnout jen sami na sebe... TO, je ta skutečná a tolok diskutovaná realita! A do té strach rozhodně nepatří!

 
Iveta EA

Kontakt

Copyright © 2002 - 2023 Ostrava - Zábřeh



Kurzy / Přednášky

Chcete se učit se mnou?
Uvítali byste přednášku, debatu?
Pak mi napište a do předmětu uveďte, o co máte zájem.
babetterapeut@gmail.com