Ve svých článcích uvádím pouze ty entity, se kterými jsem se skutečně setkala a ke kterým mohu něco říct dle vlastních zkušeností! Nic není kopírované ani nijak převzané! Pokud to bude nevyhnutelné, mohu zde pouze potvrdit, nebo vyvrátit jiné tvrzení a v takových případech zde bude uvedený zdroj!

Copyright © 2002 - 2020 Iveta Mauci Tyto články můžete kopírovat a sdílet na všech sociálních sítích pouze s uvedeným zdrojem a jménem autora.

Články

10.01.2020 09:00
PEKLO | slovo, které mocní používají k manipulaci s lidstvem. Skutečně? Ani náhodou! Pravda je taková, že opravdu existuje a je tak reálné, jako hmotný svět okolo vás. Jediné, co k tomu můžu říct je toto: "Že smrtí nic nekončí!". Abychom pochopili, co je to peklo, musíme si říct z čeho se skládá a proč tady vůbec je. Jak vlastně vzniklo? Je vědecky dokázáno, že na planetě Zemi docházelo k různým změnám. Ať už teplotním, tak seismickým. Chyběla rovnováha....
14.01.2020 10:01
Není to tak složité, jak to vypadá na první pohled. Temnota tady byla daleko dříve než my lidé a vlastně celkově svět, jak ho známe dnes. Po mých dlouholetých zkušenostech dnes "mohu tvrdit", co jsem skutečně viděla a zažila a nepotřebuji "jen" předpokládat, jak by tomu mohlo být...  ZÁMERNĚ zde používám všeobecných názvů pro jednotlivé démony jako je wendigo - přízrak, skřet a podobně, a to z jediného důvodu. Za roky svých vlastních zkušeností vím, že né peklo, ale "lidé", jsou...
Záznamy: 1 - 2 ze 2
 
Jsem diagnostik, terapeut a lektor. Ale hlavně jsem člověk, který ví, co se děje za každodenní realitou, kterou bereme jako samozřejmost. Nemoci nezpůsobují jen viry a parazité. 

Ale co dál? Je opravdu nutné mít na všechno důkazy? Není lepší "skutečný svět" poznat na vlastní kůži? Realita není jen hmota, ale patří mezi ně také energie, které nejsou hmatatelné. Ovšem jen do chvíle, dokud je nepoznáte na vlastním těle! Bojíte se? Vsadím se, že ano. Protože strach je tady to jediné, co vám brání v poznání pravdy! Elektrický náboj taky nevidíte, takže co? Přestanete věřit, že existuje? Ani omylem! A i když se elektřiny bojíte, víte, že v zásuvce je pod kontrolou. Ale ve "skutečném světě", co myslíte, že tam na vás čeká? Anděl, nebo démon? Koho potkáte právě dnes? Anděla? To vám nikdo nezaručí! 

Tam, na druhé straně jste jen vy a oni! A to je přesně to, co vás děsí a nepustí dál! Je to svět, ve kterém byste se museli spolehnout jen sami na sebe... TO, je skutečná realita! A do té strach rozhodně nepatří!

 

Kontakt

Copyright © 2002 - 2023 Ostrava - Zábřeh



Kurzy / Přednášky

Chcete se učit se mnou?
Uvítali byste přednášku, debatu?
Pak mi napište a do předmětu uveďte, o co máte zájem.
babetterapeut@gmail.com