Přírodní antibiotika
-
JABLEČNÝ OCET
JABLEČNÝ OCET - likviduje škodlivé bakterie Konzumace „jablečného“ octa má pozitivní vliv na zneškodnění řady zdraví škodlivých patogenů včetně bakterií. Jeho účinky byly tradičně využívány k čištění, desinfekci, ošetřování mykotických infekcí na nehtech, odstraňování vší, ošetřování bradavic a...
-
SKOŘICE
SKOŘICE - má antimykotické a antibakteriální účinky, obsahuje látky s protizánětlivým účinkem Skořice se vyrábí ořezáváním stonků skořicovníku. Ze stonku se poté vyjme (extrahuje) vnitřní kůra a odstraní se z ní zbytky dřevěných částí. Poté se kůra nechá vyschnout, čímž dojde k jejímu...
-
Propolisová tinktura
Propolisová tinktura - nejdříve se musí co nejlépe očistit včelí tmel od včelích zbytků a nečistot. Naváží se 100g a dá se do mrazáku. Ztvrdlá hmota se musí po částech umlít v mlínku. Namletý tmel se zalije 500ml 80-85% lihu, ten je nejlepší pro nejvyšší aktivitu propolisové tinktury. Tuto...